info@autonovosti.com
NovostiOstalo

(Video): Howe&Howe Bulldog 4×4 – Ultra-moćni spasilac

464pregleda

Bulldog 4×4 je stvoren za ekstremne uslove, spasilačke misije gašenja požara, ali i da pokupi svu pažnju kada prođe ulicom. Ovo čudo proizvod je kompanije Howe&Howe, koja između ostalog proizvodi i tenkove, u koje možete sjesti i povesti ih kući za 300 hiljada dolara. Stvoren je za sve, osim za normalne uslove i funkcije. Gašenje požara više nikada neće biti isto.

5450942_orig-744x526

 

Bulldog, naravno, ima pogon na sva četiri ogromna točka, rezervoar u koji može stati 7 i po hiljada litara vode ili pjene za gašenje, top i čekrk za izvlačenje. Ima i ogroman rezervoar, pa se lako može izgubiti u šumi i suprotstaviti se plamenu. Ima i priključak za hidrant.

Kako samo moćno izgleda jedan, zamalo-pa obični kamion. Na slici čak i djeluje kao igračka. Igračka, koju bi svako dijete poželjelo. Međutim i realnu verziju bi verovatno mnogi poželeli u garaži, ili ispred kuće. Čisto onako… Da se vidi.

smagazin.rs
Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW