info@autonovosti.com
bentley continental gtc chrysler replica
Zanimljivosti

Za repliku Bentleya Continental GTC traži 85,000 dolara

400pregleda

Na sajtu e-Bay se pojavio zanimljiv oglas. U pitanju je replika modela Bentley Continental GTC koja je napravljena na bazi Chrysler Sebringa.

Na prvi pogled ovo izgleda baš kao pravi Continental GTC, međutim ispod se krije Chrysler Sebring. Za približnu autentičnost i kao “opravdanje” cijene od 85,000 dolara može poslužiti to i što se na automobilu nalazi dosta originalnih Bentley detalja i djelova. Tu su orginalni volan, Breitling sat, Bentley amblemi, stop svjetla, zatamnjena stakla, prekidači u kabini od ugljeničnih vlakana, kao i ručica mjenjača od brušenog metala. Na spisku su još i električno podesiva kožna sjedišta kao i Bentley ključ. Uz automobil dolaze i nove felne i nove gume.

Ono što predstavlja najveću “ludost” u pogledu cijene je to što se za nekih 50 – 60,000 dolara u Americi može naći Bentley Continetal GTC 2007-2008. godište, sa poprilično niskom kilometražom, a to sve sa V12 motorom koji dolazi sa ovim modelom, u odnosu na Sebringov V6.

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW