info@autonovosti.com
Novosti

Zagreb Auto Show se vraća nakon osam godina

515pregleda

Nakon osam godina pauze, za početak aprila ove godine je najavljeno održavanje Zagreb Auto Showa, 14. međunarodnog salona automobila, komercijalnih vozila, motocikala i prateće industrije.

Zagreb Auto Show će se održatti od 5. do 10. aprila u paviljonima Zagrebačkog velesajma. Uz probne vožnje, održaće se auto-moto slalom, Oldtimer Show, karting trke i izbor zvijezde salona, a najavljena su i premijerna prikazivanja novih modela, aktivnosti, uz to zabava i muzika.

Na Trgu bana Jelačića održaće se Ban Auto Show u sklopu koga će biti talk show, zabavni program i koncert uz promociju izlagača, zatim susret bajkera, projekat izrade bolida studenata FSB-a, kaskaderski show sa atraktivnim moto akrobacijama i teen auto show – takmičenje posetilaca u vožnji automobila i motora u internetskim igrama.

Zagreb Auto Show podržavaju Grad Zagreb i Zagrebački holding, zajedno s Turističkom zajednicom grada.

 

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW