info@autonovosti.com
Amels
Nautika

Amels Limited Editions 199

1.35Kpregleda

Šezdeset metara dugačka Madame Kate superjahta je prvijenac iz Amels Limited Editions 199 asortimana…

Amels

Kao djelo brilijantnog Tima Hejvuda, ova predivna jahta ima vanvremenski izgled, sa klasičnim linijama dizajna i modernim inženjeringom, koji je predivno pomiješan sa hi-tech pogodnostima i impresivnim detaljima.

Amels

Nudeći ultimativni luksuz i privatnost, nova Amels jahta ima dobro dizajniranu platformu, koja ima bučnu izolaciju, bez vibracija tokom krstarenja. To dosta znači, posebno onim ljudima koji se upuštaju u dugotrajne nautičke avanture. Gosti ove jahte mogu uživati u komforu sunčanog salona, koji dolazi sa velikim đakuzijem i prostorom za intimne večeri, bez ikakvih ometanja.

Amels

Madame Kate jahta na sebi ima dovoljno mesta za 12 putnika, u gostoprimljivom okruženju koje vas podseća na luksuzni dom, sa savremenom mješavinom boja i šablona, svjetlim komadima namještaja i umjetničkim delima, sa interesantnim teksturama.

Amels

Površine ove jahte su prelakirane sjajnim lakom, sa poliranim elementima koji daju malo kontrasta čitavoj slici. Njen enterijer dizajnirala je Laura Sesa, koja je osmislila i dva VIP apartmana, kao i tri druge kabine za goste, na donjoj palubi, pri čemu svaka posjeduje svoju unikatnu šemu boja.

Amels

Ali, pored predivno dizajniranih enterijera, gosti ove jahte imaju prilike da uživaju u brojnim drugim uzbudljivim pogodnostima. Ona ima osam metara dugački tender, pored šest metara dugačkog MOB tendera, koji se lansira kroz dvoje vrata sa obe strane prednjeg dela trupa. Asortiman vodenih igračaka se sastoji od nekoliko džet skijeva, dok se heliodrom nalazi na njenom elegantnom pramcu.

Amels

Takođe, vrijedi pomenuti da je ova jahta opremljena sa dva Caterpillar 3512C motora, koji imaju 1500kW svaki. To znači, da Madame Kate jahta može razviti maksimalnu brzinu od 16.5 čvorova, kao i udobnu brzinu krstarenja od 13 čvorova. Inače, ovom jahtom se uvodi i Amels Heat Recovery Sistem, koji koristi zaostalu energiju iz motora, za grijne sisteme elemenata jahte, poput đakuzija.

autoexclusive.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW