info@autonovosti.com
Novosti

AUDI E-Tron GT koncept luksuzne električne limuzine

510pregleda

AUDI E-Tron GT koncept luksuzne električne limuzine biće predstavljen na sajmu automobila u Los Anđelesu.

Audi je inače i predstavio svoje ambiciozne planove koji se tiču električnih modela automobila, čak njih 12, koji će biti predstavljeni do 2025. godine. Audi planira da elitrifikacijom obuhvati sve segmente koje pokriva sa modelima pogonjenim konvencionalnim motorima. U tu svrhu će koristiti i četiri različite mehaničke platforme.

Sa svojim modelom SUV E-Tron  je ušao na tržište velikoserijskih proizvođača električnih vozila. SUV E-Tron je konkurent Tesla Modelu X, a E-Tron GT bi trebao da predstavlja luksuznu električnu limuzinu koja će biti rival Tesla modelu S. E-Tron GT je baziran na novoj platformi koja je nastala u saradnji sa Porscheom. Čekamo sajam u Los Anđelesu koji se održava krajem oktobra kako bi vidjeli i konačni koncept ovog električnogmodela.

 


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW