info@autonovosti.com
BMW M4 Edition M Heritage
Automobili

BMW M4 Edition M Heritage u čast M odeljenja

698pregleda

U Minhenu su pripremili posebno, i to M Heritage izdanje sportskog M4 Coupea, uz najavu da će između novembra 2019. i aprila 2020. godine širom svijeta isporučiti samo 750 primjeraka.

BMW M4 Edition M Heritage

Automobil pokreće šestocilindrični M TwinPower Turbo motor sa 331 kW/450KS, a biće dostupan sa izborom od tri boje: Laguna Seca Blue, Velvet Blue metalik i Imola Red.

Takođe, krov od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima je ovdje dobio dekorativnu traku u BMW M bojama, a tu su i jedinstveni 20-inčni M alu točkovi u Orbit Grey mat boji, kao i enterijer koji karakeriše ekskluzivna selekcija boja i materijala. To se prije svega odnosi na kožna M sjedišta u bicolor dizajnu: Silverstone/Black sa Turquoise šavovima, Velvet Blue sa Orange šavovima, Red i Black.

Tu su i elementi od ugljeničnih vlakana, nasloni za glavu sa natpisom “Edition ///M Heritage”, amblemi “Edition ///M Heritage” i pločica “1/750” koja stavlja do znanja da je u pitanju ograničena serija.

 

autoblog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW