info@autonovosti.com
Automobili

BMW M5 Competition Rally Green

BMW M5 Competition Rally Green
362pregleda

BMW Abu Dhabi Motors nam predstavlja BMW M5 Competition u upadljivoj Rally Green boji, koja je nešto tamnija od Java Green boje upotrebljene na nekim drugim BMW modelima.

Uz ovu zelenu boju, M5 Competition Rally Green odlikuju i kontrastni mat crni detalji na eksterijeru (prednji “bubrezi”, otvori za vazduh na blatobranima, retrovizori, oznake na zadnjem dijelu, zadnji difuzor…), atraktivni alu točkovi, bež kožna sjedišta, kao i detalji od ugljeničnih vlakana u untrašnjosti.

Automobil pokreće 4,4 litarski twin-turbo V8 motor sa 460 kW/625KS i 750 Nm, dok ubrzanje do 100 km/h traje 3,2 sekunde.

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW