info@autonovosti.com
MS-RT Transit Connect Launch Edition
Automobili

Brza dostava? Nema problema – MS-RT Transit Connect Launch Edition

547pregleda

MS-RT nam donosi “nabudženi” Ford Transit Connect. Naime, nosi naziv MS-RT Transit Connect Launch Edition i dolazi u ograničenoj seriji od 40 primjeraka po cijenama koje počinju od 23.995 funti.

MS-RT Transit Connect Launch Edition

MS-RT je na ovom modelu poradio na prednjem grilu, tu je aero body kit koji obuhvata prednji spojler, novi pragovi, blatobrani koji su prošireni, zadnji krovni spojler i difuzor. MS-RT Transit Connect Launch Edition dolazi na felnama od 18 inča na kojima su Mišelinke. Izduvni sistem je komplet izrađen od nerđajućeg čelika. Na slikama koje vidite je model sa ekskluzivnom Magnetic Grey bojom.

MS-RT Transit Connect Launch Edition

I unutrašnjost je pretrpjela izmjene. Dominira Nappa koža, svuda su detalji od ugljeničnih vlakana, patosnice sa oznakama MS-RT, sportski volan, multimedijalni sistem sa navigacijom i kamerom za rikverc.

MS-RT Transit Connect Launch Edition

MS-RT takođe nudi i  pakete za pojačanje performansi motora.

MS-RT Transit Connect Launch Edition

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW