info@autonovosti.com
Video

Uskoro premijera modela BMW M8

371pregleda

M8 bi trebalo da bude uskoro predstavljen. Do tada, BMW nam donosi video prilog i “teaser” fotografije modela M8 Coupe. Šira publika će u septembu na sajmu automobila u Fraknfurtu moći uživo da se upozna sa ovim modelom.

bmw m8

Na slikama možete vidjeti spoljašnjost koja i ne otkriva mnogo, zbog same kamuflaže kako bi se do predstavljanja zadržala “tajnost”. Međutim, zna se da će M8 dizajnom biti agresivniji i atraktivniji u odnosu na standardne modele iz Serije 8.

Na slikama unutrašnjosti, tačnije digitalne instrument table i centralnog stuba može se zapaziti nekoliko specifičnih karakteristika. Ono što se može vidjeti je je M Mode prekidač. Funkcija ovog prekidača je da će vozači putem njega moći da odaberu jedan od nekih modova vožnje. U pitanju su Road ili Sport mod. Kod model BMW M8 Competition postojaće i mod vožnje Track, koji pretpostavljate, služi za ludorije po trkačkoj stazi. Pri svakom modu vožnje koji izaberete na ekranu će se prikazati podešavanja koja su vezana za odabrani mod.

bmw m8

Oni koji hoće baš da idu u detalje, moći će sami da biraju između nekoliko različitih podešavanja koja se tiču upravljanja, oslanjanja, kočionog sistema i M xDrive pogona na sva četiri točka. Za sve one koji brinu podešavanje će omogućiti da vozač izabere isključivo pogon na sve točkove.

bmw m8

M8 će debitovati sa novim kočionim sistemom koji će imati poboljšane performanse. O pogonskom sklopu i performansama nema nikakvih informacija, ali po nekim očekivanjima biće sličan kao kod modela BMW M5 (4,4 l bi-turbo sa 441 kW i 600 KS, 750 Nm).

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW