info@autonovosti.com
Bucherer Harley-Davidson Blue Edition
Motocikli

Bucherer Harley-Davidson Blue Edition

768pregleda

Švajcarski proizvođač satova, kompanija Bucherer, postala je partner sa tjuning radionicom Bündnerbike, kako bi predstavila nevjerovatno luksuzan pristup dizajniranju ikoničnog Harley-Davidson motocikla…

Bucherer Harley-Davidson Blue Edition

Rezultat saradnje dolazi u vidu Harley-Davidson “Blue Edition“ modela, prema svim podacima, trenutno najskupljeg novog motocikla na svijetu, koji vrijedi 1,79 miliona dolara. Prva stvar koju ćete primijetiti jeste nevjerovatna duboka plava nijansa ovog dvotočkaša, nastala nanošenjem šest slojeva boje preko specijalno zaštićenog srebrnog metala.

Bucherer Harley-Davidson Blue Edition

U njeogovom sklopu nalazi se 360 dijamanata i zlatom presvučena oznaka ušravfljena na rezervoar, koji posjeduje unilkatni Bucherer sat, na čijem su brojčaniku uključeni elementi pogonskog skopa ovog motocikla.

Dragulji kompanije Bucherer, takođe krase rukohvate, na kojima se nalaze 5,40 karatni dijamanti smješteni u ojačanim staklenim kupolama na vrhovima, a postavljeni su za svaki slučaj, kako bi stvari postale još blještavije, ukoliko do tada već nisu bile dovoljno, Svaki detalj kreiran je ručno, sa ukupno 2,500 radnih sati, koliko je bilo potrebno da bi se sastavila ova ograničena linija.

Bucherer takođe, u liniju dodaje i svojih 16 unikatnih satova, kako bi obilježio ovu nevjerovatnu i nesvakidašnju saradnju.

 

moto-berza.com

 


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW