info@autonovosti.com
Delta4×4 Dacia Duster
Automobili

Delta4×4 Dacia Duster

826pregleda

Njemački tjuner Delta4×4 je prije nekoliko dana privukao pažnju sa modifikovanom verzijom Volkswagenovog pick-up modela Amarok, ali u njihovoj ponudi se nalazi i paket za daleko pristupačniju Dačiju Daster.

Delta4×4 Dacia Duster

Delta4x4 za rumunski SUV nudi više zanimljivih dodataka, između ostalog lift kit od 30 mm, aluminijumsku zaštitu donjeg dijela, BF Goodrich gume za sve terene, prednji bull bar od nerđajućeg čelika, vitlo, dodatna LED svjetla, krovni prtljažnik, kao i široki izbor aluminijumskih točkova.

Delta4×4 Dacia Duster

Delta4×4 Dacia Duster

Što se cijena tiče, kao primjer se navode krovni prtljažnik (798 eura), bull bar (296 eura), lift kit (450 eura), LED svjetla (od 300 do 949 eura)…

Delta4×4 Dacia Duster

Delta4×4 Dacia Duster

Sve navedene cijene su za Njemačku.

 

autoblog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW