info@autonovosti.com
Video

Rolls-Royce Cullinan test by SAT (VIDEO)

991pregleda

Ime je dobio po najvećem nebrušenom dijamantu koji je ikada pronađen, međutim, Cullinan je i te kako vješto „izbrušen“ proizvod koji će sasvim sigurno uvećati prodaju automobila britanske kuće za dvocifreni procenat.

Biće to najvjerovatnije novi kupci koji ranije nisu posjedovali jedan od modela Rols-Rojsa jer se tradicionalisti od početka mršte na ideju SUV modela. Naš utisak je da kada se jednom nađete u njegovoj kabini, nećete moći da pronađete bitnu razliku u odnosu na „Fantom“, ni po luksuzu, ni po komforu, ni po voznoj dinamici. Uprkos tome što je ovo grdosija kojoj brojke ne idu u potpunosti u prilog.

 

SAT

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW