info@autonovosti.com
Motocikli

Dočekali smo i prvi električni Harley-Davidson – Livewire

harley-davidson livewire
353pregleda

Harley-Davidson, kao i mnogi drugi proizvođači, ambiciozno najavljuje planove o elektrifikaciji kompletne game, ali baš kao i konkurencija, prelazak na nove tehnologije još uvijek kaska

harley-davidson livewire

Američka kompanija se odlučila za korak dalje predstavljanjem serijske verzije svog prvog električnog motocikla – Livewire.

Livewire izgleda gotovo identično kao koncept verzija ovog motocikla predstavljena prije više od četiri godine na salonu motocikala EICMA u Italiji, što uopšte nije loše budući da je i kao koncept ovaj motocikl privlačio pažnju sa svih strana. Problem leži u činjenici da Harley razotkrivanjem serijske verzije na kraju nije otkrio ništa novo.

 

Tako znamo da će Livewire napred dobiti 300 milimetarske diskove sa šestoklipnim čeljustima Brembo, dok bi za ležanje trebalo da bude zaduženo adaptivno Showa vješanje. Američka kompanija će takođe opremiti koncesionare brzim punjačima drugog nivoa.

Po pitanju cene i performansi u Harleyu su ostali nijemi. Znamo tek da će Livewire u prodaju krenuti sledeće godine, dok će narudžbine početi da se primaju od januara. Do 2022 Harley planira da elektrifikuju široku paletu motocikala, saopštili su iz kompanije.

Tportal.hr


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW