info@autonovosti.com
Ducati Diavel 2015
Motocikli

DUCATI DIAVEL

619pregleda

Ducati Vam predstavlja novu poboljšanu verziju Diavel „cruiser“ modela za 2015. godinu, sa boljom verzijom 11-stepenog Testastretta motora, boljim spoljašnjim izgledom i sa novim izduvnim sistemom.

Ducati Diavel 2015

Ducati Diavel 2015

Poboljšanje kod samog motora dolazi iz kompanije Dual Spark design u vidu dvostrukih svjećica u svakoj glavi ventila. Ima obrtni momenat od 96,3 lb-ft, 162 konjske snage kao i model prije ovog ali dostiže svoju moć brže sa 8.000 rpm.

Ducati Diavel 2015

Ducati Diavel 2015

Da ne zaboravimo da spomenemo dodatke koje ovaj motocikl ima, a to su Ducati Traction Control, tri načina vožnje (Sport, Touring i Urban), LED far kao i LED migavce. Diavel i dalje ima Maryocchi viljušku, Sachs amortizere i Brembo disk kočnice. Diavel dolazi u dvije verzije, standardna verzija po cijeni od oko 13.000 eura i Carbon verzija od oko 15.300 eura.

tech-lifestyle.com
Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW