info@autonovosti.com
Honda s2000
AutomobiliNovosti

Honda S2000 povratak?

767pregleda

Prema informacijama koje imaju neki britanski mediji, Honda planira da predstavi rivala za Mazdu MX-5 u formi roadstera. Zvanično ime se još uvjek ne zna, ali ovaj model bi lako mogao da predstavlja nasljednika Honda S2000 modela koji je ekstremno popularan među entuzijastima. Da li će se zvati S2000 ili nekako drugačije, još uvek se ne zna, ali bi ovaj model trebao da ima pogon na zadnjoj osovini.

Honda s2000

Takođe, motori u ponudi će imati zapreminu od 1.5 i 2.0-litara. Oba agregata bi trebala da posjeduju turbopunjač i da budu upareni sa šestostepenim manuelnim mjenjačem. Kao što i logika nalaže, ovaj model će imati dizajn inspirisan NSX-om koji smo već viđali na slikama ove godine. Honda S2000 sa 1.5-litarskim motorom bi trebalo da razvija negdje oko 180KS, dok će 2.0-litarski agregat imati više snage.

 

 

automobili.rs
Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW