info@autonovosti.com
Automobili

Stara dobra ruska BMW limuzina

813pregleda

Istok i zapad su se već jednom sreli i to prije više od pedeset godina na tlu Njemačke. Raskid nije bio lagan ali da je nova saradnja moguća pokazuje i ovaj primjer.
Ukoliko ikada dođete na ludu ideju da svoj dobri stari BMW transformišete u limuzinu sa dahom Rusije na, i u, sebi, onda je “Bilenkin Vintage” vaša najbolja a i jedina opcija.

bilenkin-vintage-004-1

Ova firma bavi se nekim vidom restauracije i redizajniranja BMW automobila tako da u dobroj mjeri podsjećaju na vozila koja su bila ponos i dika starog doba kada je komunizam bio u punom cvatu.

bilenkin-vintage-007-1

Ovaj primjerak dobio je hromirani prednji branik i dva velika okrugla fara koji podsjećaju na “Volga” modele. Zadnji dio se ni iz daleka ne bi mogao pomiješati sa nekim BMW modelom kao što je na primjer “E92” koji je ovoga puta kamufliran.

 

bilenkin-vintage-006-1

Unutar kabine dominiraju zlato i dijamanti uz braon kožu, drvene detalje i tepih u tonu. Ovaj primjerak pojaviće se na salonu automobila u Dubaiju.

 

 

autoportal.rs
Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW