info@autonovosti.com
Nautika

Horizon E88 Skylounge

1.29Kpregleda

Horizon Yachts skoro su predstavili novu, prilagođenu, E88 skylounge superjahtu, dizajniranu za jednog Amerikanca. On će ovu ljepoticu dobiti tokom idućeg mjeseca. Sa predivnom mješavinom tamne tirkizne, narandžaste i koralno crvene, ova jahta dobila je namještaj napravljen od južnoafričkog kestena i još mnoge druge luksuzne pogodnosti.

luksuz-jahta-nautika_5

U eksterijeru, interesantna kombinacija plave, tirkizne i zelene, su tu da putnicima požele dobrodošlicu i kreiraju savršeni ambijent za uživanje i nezaboravna iskustva. Ova besprekorna jahta ima prostrani salon sa sofom dizajniranom po mjeri, na kojoj ima mjesta za 11 osoba, u potpunosti opremljenu kuhinju, koja je smještena između trpezarije i manje kuhinje, te tako nudi fleksibilne opcije serviranja i pregršt skladišnog prostora.

luksuz-jahta-nautika_3

Ispod palube, vlasnik je tražio kreiranje četiri kabine za goste sa privatnim kupatilima, dok se na krmi nalazi King master kabina, a nadomak nje se nalazi Queen VIP kabina, kao i dvije duple kabine. Glavna kabina je u potpunosti pravljena po mjeri, a ima dva prostrana garderobera i nekoliko opcija za odlaganje stvari.

luksuz-jahta-nautika_4

Kupatilo glavne kabine opremljeno je dualnim umivaonicima i spa tuš kabinom, dok je glavni element dekora Pink Snow Rosa kamen. Prostorije za posadu, uključujući i kapetansku kabinu, smještene su nadomak motora, a do njih se dolazi preko stepeništa iz salona.

luksuz-jahta-nautika_2

Ovu jahtu pokreću twin CAT C32 1900HP motori, koji rade u kombinaciji sa stabilizatorima i Octoplex sistemom nadgledanja, kako bi vaše iskustvo uživanja na jahti bilo besprekorno od početka pa do kraja.

luksuz-jahta-nautika_1

smagazin.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW