info@autonovosti.com
bar
Nautika

Novi vezovi u marini Bar

929pregleda

Zbog interesovanja korisnika marinskih usluga i potražnje za novim vezovima, a u cilju poboljšanja uslova rada i pružanja kvalitetnijih usluga, Marina Bar je povećala kapacitet, instaliranjem novih sadržaja. Riječ je o proširenju kapaciteta za 26 novih komercijalnih vezova. U toku su finalni radovi na instaliranju pontonskih vezova, a početak komercijalne upotrebe vezova planiran je za kraj decembra.

“Trend ulaganja i osavremenjivanja marine, proširenje kapaciteta i primena ISO standarda su karakteristike poslovanja Marine Bar, koja svojim planiranjem i djelovanjem zadovoljava i najviše zahtjeve korisnika usluga” – saopšteno je iz uprave AD Marina Bar.

 

Bar info

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW