info@autonovosti.com
Zanimljivosti

Human Heads kacige

2.06Kpregleda

Ove kacige su prave glave, ali nemojte još da paničite, jer to nije pravi proizvod. One su zapravo plod mašte Jyo John Mulloor-a, talentovanog dizajnera iz Dubaija. Kao što možete da vidite, one predstavljaju ljudsku glavu i pripadaju umjetničkom pravcu poznatom pod imenom trompe-l’œil ili „prevari oko“, u kome umjetnici često koriste realistične slike kako bi stvorili optičku iluziju da prikazani predmeti (u ovom slučaju kacige) postoje u tri dimenzije.

Custom-made-Human-Head-Helmets-by-Jyo-John-Mulloor-image-1-630x420

Kacige su prikazi glava stvarnih ljudi, integrisani sa različitim vrstama zaštitne opreme za glavu, kao što su biciklistička kaciga, starinska motociklistička kaciga sa naočarima, i savremena verzija kacige koja ima uši i minđuše.

Custom-made-Human-Head-Helmets-by-Jyo-John-Mulloor-image-2-630x420

Za kraj, treba istaći da ovo još uvek nisu stvarni proizvodi, ali kao što je jedan stručnjak iz ove oblasti naveo, daju nam uvid u „mogućnosti ekstremne personalizacije“. Proizvođači vjeruju da će se ove kacige uskoro naći u prodaji. Pa da vidimo. 

Custom-made-Human-Head-Helmets-by-Jyo-John-Mulloor-image-3-630x420

 

tech-lifestyle.com

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW