info@autonovosti.com
AutomobiliZanimljivosti

Istorija trkačkih Poršea iz prvog lica – VIDEO

599pregleda

Porše može da se pohvali zavidnim uspjesima u motosportu, a njemačka firma nam je predstavila istoriju svojih trkačkih modela u zabavnom snimku u kome iz prvog lica možete da uživate u 20 različitih modela.

Ove godine je Porše proslavio 62 godine učešća u motosportu, a modeli koji su ostvarili najviše uspjeha su predstavljeni na “Rennsport Reunion V” događaju gdje je izloženo preko 1.400 automobila.

U novom snimku koji je predstavio Porše možete uživati za volanom 20 ikona motosporta njemačkog proizvođača u toku samo jednog kruga na stazi i za samo par minuta uvidjeti punu evoluciju njihovih modela.

vesti.mojauto.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW