info@autonovosti.com
Lamborghini Urus by ABT Sportsline
Automobili

Lamborghini Urus by ABT Sportsline

279pregleda

ABT Sportsline (poznat prije svega po sređivanju modela iz programa marki Volkswagen, Audi, Seat i Škoda), sada nudi i performance paket za Lamborghinijev SUV model Urus.

Lamborghini Urus by ABT Sportsline

U najkraćem, ABT-ov paket za Urus podrazumijeva pojačanje 4,0 litarskog twin-turbo V8 motora sa fabričkih 650KS i 850 Nm na 710KS i 910 Nm obrtnog momenta.

ABT Sportsline navodi da je ubrzanje od 0 do 100 km/h sada poboljšano za 0,2 sekunde, dok podatak o ubrzanju od 0 do 200 km/h nije saopšten (fabričkom primjerku je za to potrebno 12,8 sekundi).

Nije objavljen ni podatak o najvećoj brzini, pa ovdje samo još podsjećanje da serijski Urus može do maksimalnih 305 km/h.

 

autoblog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW