info@autonovosti.com
Autobusi

Mercedes u proizvodnji Ikarbusa – neobični spoj koji daje odlične rezultate

1.76Kpregleda
Kada je 2014-te godine ozvaničena saradnja slavnog Mercedesa sa srpskom fabrikom autobusa iz Beograda Ikarbusom, svi su mislili da je u pitanju nemoguća misija i još jedan predizborni trik.

Sada, par godina kasnije, možemo sa velikom dozom optimizma zaključiti da je ova kombinacija bila pun pogodak koji daje odlične rezultate, i ta saradnja će se nastaviti i u budućnosti.

mercedes-ikarbus-autonovosti-me-1

Nakon na stotine proizvedenih i prodatih Mercedesovih autobusa u Ikarbus proizodnji, iz njemačke kompanije najavljen je nastavak saradnje uz dodatnu modernizaciju. Mercedes nastavlja saradnju sa Ikarbusom i najavljuje isporuke novih niskopodnih šasija i motora Euro 6 specifikacije, izjavio je direktor Star importa, zastupnika njemačkog giganta za Srbiju, Rolf Jirgen Zojerle. Mercedes’ vjeruje u Ikarbus i nastavak uspješne poslovne saradnje na proizvodnji autobusa u skladu sa savremenim trendovima”, rekao je Zojerle.

mercedes-ikarbus-autonovosti-me-5

On je napomenuo da je obavio niz razgovora sa najodgovornijim ljudima Mercedes-Benza i dodao da nema nikakvih prepreka za nove isporuke šasija i motora Ikarbusu. To praktično znači, objašnjava Zojerle, da je Mercedes izuzetno zadovoljan dosadašnjom saradnjom i da će, pored aktuelnih modela, zemunska fabrika moći da proizvede i niskopodne autobuse sa Euro 6 motorom, koji će na haubi imati trokraku zvijezdu.

Ono što je najvažnije je činjenica da će Mercedes obezbijediti i najsavremeniju tehnologiju Ikarbusu.rekao je Zojerle.

mercedes-ikarbus-autonovosti-me-3

mercedes-ikarbus-autonovosti-me-4

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW