info@autonovosti.com
Motocikli

Moto Guzzi V7 III Stone “Night Pack”

1.65Kpregleda

Moto Guzzi je uvijek unaprijeđivao modele V7 III porodice, zadržavajući njihov originalni karakter i autentičnost, kao i jedinstvene vrijednosti koje traju i nakon toliko godina.

To možemo reći i za najnovijeg člana ove porodice, Moto Guzzi V7 III Stone u Night Pack varijanti, sa novim LED svjetlima i značajnim stilskim novinama.

Night Pack varijanta donosi dodir visoke tehnologije – u formi LED svjetala – tipičnom izgledu V7 III Stone modela.

Niža pozicija fara i instrument table, kao i novi, kraći i elegantniji zadnji blatobran, koji integriše stop svjetlo i držač tablice, samom motociklu daju znatno elegantniji profil. Tu je i novo sjedište, čiji glavni detalj je sivo izvezeni logo italijanskog proizvođača.

Osim u klasičnoj “totalno crnoj” Nero Ruvido varijanti, V7 III Stone Night Pack je dostupan u varijantama Hond Bronze i Pungent Blue.

 

moto-berza.com

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW