info@autonovosti.com
moto guzzi v85 tt
Motocikli

Moto Guzzi V85 TT

840pregleda

Stižu nove informacije o predstojećem V85 TT Adventure modelu kompanije Moto Guzzi, koja je na svom sajtu objavila fotografije finalne proizvodne verzije. Tekst uz fotografije navodi da će na raspolaganju biti 81 KS, nešto više nego što se očekivalo od V-twin agregata od 850 kubika koji pokreće ovu mašinu.

Fotografija instrument table nagovještava modove vožnje, mogućnost povezivanja telefona, GPS i „ride-by-wire“. Informacija o cijeni i dostupnosti nema, a trebalo bi uskoro da budu dostupne.

Predstavljen kao koncept na prošlogodišnjem EICMA salonu, ovaj motocikl bi prema tvrdanjama proizvođača trebalo u potpunosti da bude nov, a označiće povratak u ovaj segement nakon što je Stelvio povučen iz njega jer nije ispunio Euro4 standard.

Moto Guzzi je na predstavljanju označio ovu mašinu kao klasični enduro, a neki elementi su preneseni i na proizvodnu varijantu. Tu je i novi cjevasti čelični ram, koji dolazi u paru sa asimetričnom zadnjom viljuškom i bočno postavljenim monošok amortizerom. Sistem zadnjeg ogibljenja će moći da se podešava, što će za posledicu imati dodatni prostor za postavljanje izduvnog sistema.

 

moto-berza.com

 


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW