info@autonovosti.com
Motocikli

Moto Guzzi V9 Bobber Sport

427pregleda

Moto Guzzi je predstavio novu Sport verziju svog V9 Bobber motocikla. Mašinu italijanskog proizvođača krase velike gume, nisko posavljeno sjedište, kao i crni izduvni sistem agresivnog izgleda.

Motocikl ima i spušteni far, postavljen u kućištu od aluminijuma.Novi V9 Bobber donosi podesive Ohlins amortizere, što znači i bolji osećaj u vožnji, bolje upravljanje u poređenju sa standardnim modelom, uz slip-on izduvni sistem.

„Bobber“ modeli su izuzetno popularni u poslednje vrijeme. Triumph Bobber je bio najprodavaniji model britanske kompanije, a novi italijanski dvotočkaš bi trebalo da poboljša prisustvo kompanije u segmentu.

Još uvijek nema informacija o cijeni i dostupnosti.

 

moto-berza.com


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW