info@autonovosti.com
MV Agusta Dragster 800 RR Pirelli
Motocikli

MV Agusta Dragster 800 RR Pirelli

413pregleda

Šta je život bez još jedne ograničene serije MV Aguste? Najnovija je rezultat saradnje dva poznata italijanska brenda, a rezultat je MV Agusta Dragster 800 RR Pirelli.

Projekat je zasnovan na modelu Dragster 800 RR, sa trocilindarskim agregatom koji donosi 140 KS, a koji je nedavno osvježen za 2018. godinu zbog Euro4 homologacije.

Pirelli dizajnerski tim je na osvježeni streetfighter model dodao elemente koje je sam kreirao, a konačan rezultat su u stvari dvije mašine, koje se razlikuju po svom spoljašnjem izgledu tj. kombinaciji boja. Jedan je u žuto-crnoj, a drugi u bijelo-plavoj boji.

Oba motocikla imaju nekoliko karakterističnih elemenata, poput rezervoara za gorivo i kućišta instrument table, po mjeri napravljeno sjedište, djelo Castiglioni istraživačkog centra, a tu je i specijalna boja za izduve, suptilan ali i te kako primjetan detalj.

MV Agusta Dragster 800 RR Pirelli

Posebnu pažnju motocikli privlače svojom spoljašnjošću, s prepoznatljivim Pirelli i Diablo logotipima.

MV Agusta Dragster 800 RR Pirelli

MV Agusta Dragster 800 RR Pirelli će biti dostupan u ograničenom broju, mada taj broj za sada nije poznat. Ni cijena se ne zna u ovom trentuku, ali se može čuti da bi ona mogla da bude nekih 2.500 eura viša od standardnog modela.

MV Agusta Dragster 800 RR Pirelli

moto-berza.com


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW