info@autonovosti.com
Moto GP

Reding i Petrući dobili nove igračke

520pregleda

Kako prenosi Sport klub, Pramak Dukati predstavio je vozače i tim za 2016. a očekivanja su velika. Za motorima će biti Skot Reding i Danilo Petrući, a kako kaže Điđi Dalinja, cilj od dvije pobjede u sezoni ne odnosi se samo na fabrički tim.

“Veoma sam uzbuđen. Za mene je ovo sve potpuno novo, ali sam već mnogo naučio. Biće to jedna velika avantura”, rekao je Reding.

Petrući je već bio tu i prošle sezone i bio jedno od otkrovenja Moto GP šampionata, tako da će biti veoma zanimljivo vidjeti šta će oni učiniti u 2016.

Džarvis: Jasnija slika poslije nekoliko trka

Prvi čovek Jamahe Lin Džarvis rekao je da će mnogo stvari oko 2017. biti jasnije poslije tri ili četiri trke 2016.

“Sada smo više fokusirani na nova pravila i nove gume, biće veoma interesantna sezona, biće veoma nepredvidivo i zanimljivo”.

Džarvis je rekao da će poslije tri ili četiri trke 2016. biti jasnije ko će voziti Jamahu 2017.

“Vidjećemo, još se apsolutno ništa ne zna. Svako hoće u naš tim i svako hoće da se bori za titulu. Vidjećemo ko će prvi povući potez, ali vjerovatno će se nešto desiti poslije tri, četiri trke”, rekao je Džarvis.

sportklub.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW