info@autonovosti.com
Zanimljivosti

Rekorderu nova Oktavija

527pregleda

Srdan Ćojbašić prešao je svojom “Škodom oktavijom” milion kilometara, najviše poslom koji ga je vodio do Slovenije, Bosne i Hrvatske.

Auto-magazin-skoda-octavia-milioner-1-680x463

Vozilo je redovno servisirao svakih deset hiljada kilometara, a auto mu se odužilo na pažnji time što ga nikada nije ostavio na drumu. Motor nije otvaran nikada niti je otkazao neki vitalni dio. Čak ni prednje kočione diskove nije mijenjao.

Auto-magazin-skoda-octavia-milioner-3-680x510

Milenko Kostić, vlasnik firme Autočačak koja je generalni uvoznik i prodavac Škodinih automobila, odlučio je da gospodinu Čobajšiću pokloni novu “škodu oktaviju”, dok će auto rekorder završiti u novootvorenom muzeju automobila u Čačku.

Ovo je sjajan način da se proslavi 25 godina rada firme Autočačak i 20 godina poslovanja sa Škodom.

magazinauto.com
Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW