info@autonovosti.com
Renault Koleos Facelift
AutomobiliNovosti

Renault Koleos facelift

809pregleda

Renault je blago restilizovani SUV model Koleos još u aprilu prikazao u Kini (na sajmu automobila u Šangaju), ali sada je došlo vrijeme i za prezentaciju evropske verzije

Renault Koleos Facelift

Renault je u Francuskoj predstavio Koleos facelift, a kao što se i očekivalo vizuelne izmjene nisu velike. Ipak, ističu se sređena maska i branici, LED Pure Vision prednja svjetla, više hromiranih detalja, novi alu točkovi od 18 i 19 inča, kao i nova boja nazvana Red Vintage.

Renault Koleos Facelift

Za unutrašnjost su predviđena dotjerana sjedišta sa funkcijom masaže i R-LINK 2 satelitska navigacija i multimedia sistem (sa 7.0-inčnim ili 8.7-inčnim ekranom u zavisnosti od verzije), a kod luksuzne verzije Initiale Paris i dvije nove kožne opcije za sjedišta (Titanium Black i Light Sand Gray) kao i Bose sound sistem sa 13 zvučnika.

Renault Koleos Facelift

Takođe, dio opreme će između ostalog činiti i sistem upozorenja o napuštanju kolovozne trake, sistem upozorenja na vozilo u mrtvom uglu, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova, sistem automatskog kočenja i detekcija pješaka…

Što se dimenzija tiče, Koleos je dugačak 4670 mm, ima međuosovinsko rastojanje od 2710 mm, klirens iznosi 190 mm, dok se zapremina prtljažnika kreće od 579 do 1795 litara.

 

Novosti ima i u ponudi motora, pa će tako kupcima biti dostupna dva dizelaša (sa 150KS odnosno 190KS), u paru sa automatskim mjenjačem. To su Blue dCi 150 X-Tronic (2WD) i Blue dCi 190 X-Tronic (4WD).


Pogledajte i VIDEO:

autoblog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW