info@autonovosti.com
Automobili

BMW M8 Coupe i M8 Cabrio sa M Performance detaljima

1.37Kpregleda

Nakon što je BMW i zvanično objavio fotografije i specifikacije svojih prvih, novih modela M8 Coupe i M8 Cabrio , sada su nam sttigle i verzije sa M Performance Parts detaljima sve u cilju redukcije težine i poboljšanja same aerodinamike vozila.

Kao dodatak opcionom “Carbon paketu”, M Performance Parts detalji od karbonskih vlakana na spoljašnjosti vozila zaokružuju dinamički dizajn. Na pragovima uočavamo M Performance lajsne, M Performance bubrege. Tu je još mnoštvo detalja od karbonskih vlakana na prednjem braniku, usisnicima za vazduh, škrge na krilima automobila. Svi ovi elementi imaju visoku završnu obradu, tako da su otporni na UV zračenja, temperaturu kao i na moguća oštećenja koja mogu nastati prilikom pranja.

M8 Coupe i M8 Cabrio M Performance Parts će biti moguće poručiti sa opcionim poboljšanim kočionim sistemom.

U unutrašnjosti nas dočekuje M Performance Pro  volan koji je obložen kožom i alkantarom, sa plavim markerom na sredini gornjeg dijela. Na donjem, središnjem kraku je M Performance natpis na dijelu izrađenom od ugljeničnih vlakana. Tu su i karbonske poluge za šaltanje, kako bi ugođaj bio potpun.

Prefinjeni “trkački “ambijent odlikuju i M Performance patosnice od velura sa kožnim okvirom, M Performance natpisom i opšivom u tipičnim M bojama.

Jedan od korisnih dodataka je pokrivka M Performance koji štiti vozilo od prljavštine i ogrebotina nakon što je parkiran u garaži. Izrađena je od elastičnog poliestera i sa mekom unutrašnjom stranom prilagođenoj boji i savršeno se uklapa preko automobila. Takođe su tu i M Performance, posebne vreće, za skladištenje i čuvanje dodatnog seta točkova.

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW