info@autonovosti.com
Renault T High RS Racing Edition
Kamioni

Renault T High RS Racing Edition

1.53Kpregleda

Već neko vrijeme Renaultov logo ‘RS’ je sinonim za mnogo performansi po ne tako visokoj cijeni.

Twingo, Clio i Megane, svaki na svoj način, pokazali su da se i iz malih paketa može izvući puno užitka. Ali šta je s velikim paketima?

Sumnjamo da ima veće od šlepera, a upravo je takvo RS izdanje napravilo Renaultovo kamionsko odeljenje koje od 2001 funkcioniše pod okriljem Volvo grupe.

Renault T High RS Racing Edition

Renault T High RS Racing Edition je baziran na seriji T, pa je više manje samo kozmetički sređen kako bi podsjećao na sportske modele ovog automobilskog proizvođača.

Drugim riječima, za pogon je zadužen standardni 13-litarski šestocilindrični dizelaš sa 520KS i 2.550 Nm obrtnog momenta.

Renault T High RS Racing Edition

Ipak, vjerujemo da će svakog od 99 vlasnika ovog čuda radovati smještanje za upravljač u Recaro sjedišta, a treba priznati i da veliki šleper zaista izgleda impresivno u RS bojama.

Renault T High RS Racing Edition

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW