info@autonovosti.com
SHERPA
Nautika

SHERPA – Inovativna jahta inspirisana Himalajima

1.77Kpregleda

Sherpa je sasvim novi brod, dugačak 16.76 metara koji je nastao kao djelo brilijantnih dizajnera Arcadia Yachts brodogradilišta…

SHERPA

U zavisnosti od svoje konfiguracije i namještaja, ova vrhunska jahta može vam služiti kao čamac za ribolov, jahta za zabavu, porodični kruzer, ili pak jedinstveno vozilo parkirano ispred ultra luksuzne vile.

SHERPA

Kako je dobila dvije veoma poželjne nagrade na World Yachts Trophies, za najinovativniju jahtu u svojoj grupi po pitanju dužine i jahtu godine u kategoriji motornih jahti, vjerujemo da je ova lepotica na šoping listi brojnih imućnih ljudi.

SHERPA

SHERPA

Ona je dobila ime inspirisano stanovnicima Nepala, odnosno planinske regije Himalaja, a posjeduje dvije konfiguracije superstrukture. Vlasnici mogu uživati u otvorenoj palubi koja je namijenjena za teret, kao i salonskoj palubi, dok bi donji dio jahte bio opremljen sa jednom, dvije ili tri kabine. Most, kuhinja i trpezarija dekorisani su i opremljeni tako da vam pružaju uživanje tokom dugačkih putovanja.

SHERPA

SHERPA

Konstruisana od laganih materijala zbog efikasne potrošnje goriva, Sherpa jahta ima ugrađene solarne panele u svoju superstrukturu koji pomažu održavanje njenih sistema. Njena brzina krstarenja je 20 čvorova, dok se može kretati brzinom od 25 čvorova maksimalno, što je sasvim dovoljno za uživanje na otvorenoj vodi. Koju biste destinaciju prvo posetili?

SHERPA

 

smagazin.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW