info@autonovosti.com
AktuelnostiNovosti

Slike unutrašnjosti novog Renault Clia

1.14Kpregleda

Renaut je objavio set zvaničnih fotografija i video koji prikazuju unutrašnjost potpuno nove, pete generacije njihovog uspješnog modela Clio, a koji je od svog predstavljanja 1990. godine do danas prodat u oko 15 miliona primjeraka (sve generacije zajedno).

renault clio unutrašnjost nove generacije

Prije svega, novi Clio odlikuju veliki 9.3-inčni multimedijski ekran, digitalna instrument tabla (to će vjerovatno biti opcija), novi multifukcionalni volan, viši kvalitet upotrebljenih materijala, kao i ergonomski oblikovana sjedišta koja “svojim kvalitetom pripadaju višoj klasi”.

Na sve to treba dodati i bogatiju opremu, unaprijeđenu bezbjednost i brojne sisteme asistencije vozaču. Za dizajn eksterijera se već duže vrijeme zna da će biti evolucija sadašnjeg modela, uz veliki uticaj Megana (na prednjem dijelu).

Renaultov šef dizajna Laurens van Decker je inače još ranije najavio da će to biti i najbolji Clio koji su ikada napravili. Ostaje još da Renault otkrije izgleda eksterijera i tehničke detalje, ali iz promotivnog videa je “izvučena” jedna slika koja pokazuje njegovu bočnu siluetu.


Pogledajte i VIDEO:


autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW