info@autonovosti.com
Video

Bugatti Veyron na indijski način (VIDEO)

153pregleda

Bugatti Veyron je za većinu automobil snova, a neki ga toliko žele da su spremni i na kompromise.

Posebno oni koji se odluče da naprave kopiju Veyrona. A kod samogradnje će novac i lično umijeće biti glavni faktori u uspješnosti konačnog proizvoda. Nakon brojnih primjera dolazi nam jedan iz Indije čiji autor očigledno nije bio finansijski potkovan, a pod znakom pitanja je i njegova stručnost.

Za protivvrednost od 400.000 INR ili oko 5.100 eura kupac će dobiti kompletan automobil, što je s obzirom na cijenu djelova pravog Veyrona bukvalno besplatno. Nažalost, otprilike isti odnos je i u pogledu performansi, a radi se o preradi nastaloj na osnovi dvije decenije starog automobila i sa 28.000 km iza sebe.

Ako ništa, zato ovaj automobil nudi i zadnju klupu pa u čarima vožnje u “prestižnom” kabrioletu može uživati cijela porodica.

 

index.hr

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW