info@autonovosti.com
Nautika

Elegantna i luksuzna MAORI jahta

1.24Kpregleda

U čast proslave decenije fanstastičnog poslovanja, kompanija koja se bavi proizvodnjom luksuznih jahti, MAORI iz Sardinije pojavljuje se sa novom 16,5 metara dugom ljepoticom.

Djeluje kao da ova jahta nema nikakvih uglova. Samo krovove. Kabina broda, u zavisnosti od vremena i preferenci onih na brodu, može otkloniti krov jednim dodirom na dugme. Rezultat je fantastičan jer se pomjeranjem krova stvara ogroman prostor za druženje i pogled na okolinu dok plovite. Dizajnirana tako da funkcioniše kao gliser ili dnevni kruzer, ova jahta posjeduje veliki otvoreni dek na kojem se istovremeno može sunčati čak 12 osoba.

Što se tiče snage koju ova jahta posjeduje-ona je više nego značajna. Kupci mogu da biraju par FPT2 motora sa 650 konjskih snaga ili mnogo moćnije MAN motore sa 2 X 800 konjskih snaga.

 

Pogledajte i VIDEO:

 

smagazin.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW