info@autonovosti.com
Ferrari 599 GTB za 250 dolara
Zanimljivosti

Ferrari 599 GTB za 250 dolara?

1.01Kpregleda

Ovaj Ferrari 599 GTB je trenutno u posjedu policije u Dongguanu, u Kini, nakon što je učestvovao u nezgodi. Prema tvrdnjama ovaj italijanski superautomobil je bio neosiguran i neregistrovan. To znači da se ne može registrovati ili voziti bilo gdje u Kini i prodaje se na aukciji kao “staro gvožđe”. Njegova početna cijena je oko 250 dolara.

Ferrari 599 GTB za 250 dolara

“O ovom vozilu nema nikakvih informacija u Kancelariji za upravljanje vozilima, tako da nije moguće registrovati, niti voziti ovaj automobil “, rekla je portparolka Trećeg narodnog suda u Dongguanu. “Zato je cijena tako niska – prema procjeni negdje oko 347 USD (2.430 RMB). Ponudili smo i 30% popusta na aukciji. ”

Ferrari 599 GTB za 250 dolara

Fotografije prikazuju automobil prekriven debelim slojem prašine. Prema tvrdnjama motor je ispravan. Ovaj 599 GTB bi mogao izgledati kao nov, poslije detaljnog pranja i sređivanja. Pređena kilometraža nije poznata, ali hajde da budemo iskreni, kilometraža nije ni bitna. Ferrari 599 GTB će imati početnu cijenu od samo 250 dolara kada aukcija počne u narednim danima.

Ferrari 599 GTB za 250 dolara

Nije poznato da li automobil može da se izveze iz Kine i registruje za upotrebu u nekoj drugoj zemlji. Ako ne može da napusti Kinu budući vlasnik svakako može dobro da iskoristi 599 GTB kako bi zaradio, prodajući ga u djelove.

Ferrari 599 GTB za 250 dolara

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW