info@autonovosti.com
Video

Najava 27. sezone Top Gear-a (VIDEO)

267pregleda

Ono što imate priliku da vidite je najava za 27. sezonu “popularnog” TV serijala Top Gear.

Nova sezona donosi nove avanture i dogodovštine, kao i nove voditelje. Mat LeBlanc je napustio serijal, navodeći kao razlog česta i iscrpljujuća putovanja, dok će se Rory Reid usredsrediti na Extra Gear, show koji prati Top Gear. Novi voditelji koji će se pojaviti u 27. sezoni su Paddy McGuinness poznati britanski komičar i Freddie Flintoff bivši igrač kriketa i ljubitelj automobila. Naravno, nama dobro poznato lice koje ćemo i dalje gledati u Top Gear-u je Chris Harris.

Top Gear je u zadnjih nekoliko godina pretrpio velike promjene nakon odlaska popularne trojke Džeremija Klarksona, Džejmsa Meja i Ričarda Hamonda. Očekuje nas da vidimo kakva će biti nova sezona i koliko će se razlikovati po kvalitetu i sadržaju od prethodnih sezona.

 

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW