info@autonovosti.com
Zanimljivosti

Porsche im bio sumnjiv pa mu raznijeli poklopac prtljažnika

625pregleda

Policija u Parizu je raznijela poklopac prtljažnika Porsche-a 911 nakon što je preko noći bio parkiran na mjestu za taksiste sa upaljena sva četiri žmigavca. Vlasnik automobila naime nije mogao da nađe parking, a želio je u noćni klub pa je ostavio svoj Porsche na navedenom mjestu cijelu noć, piše Le Parisien. Kada je bilo vreme da krene kući, shvatio je da je previše popio pa je uzeo taksi i otišao da spava.

Automobil je uočila policija, zabrinuta zbog bilo čega neobičnog nakon što su teroristički napadi u Francuskoj u poslednjih godinu i po dana odnijeli preko dvije stotine života. Zato su policajci pozvali pirotehničare koji su, sumnjajući da je riječ o automobilu bombi – raznijeli poklopac prtljažnika eksplozivom kako bi ga otvorili i vidjeli da Porsche nije opasan.

Vlasnik je stigao do automobila nakon eksplozije i naravno nije bio srećan zbog razvoja događaja, pišu francuski mediji.

 

tportal.hr

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW