info@autonovosti.com
Project Kahn Range Rover Evoque LE Edition
Automobili

Project Kahn Range Rover Evoque LE Edition

809pregleda

Project Kahn nastavlja da izbacuje modifikovana vozila iz Land Rover game pa je tako pred nama i ovaj Range Rover Evoque LE Edition.

Automobil je u sivoj boji, sa kontrastom u crnim elementima (krov, stubovi, zadnji krovni spojler…), a dio paketa čine i mat crni detalji, LE prednja maska, Kahn natpis na haubi i vratima prtljažnika (u srebrnom ili mat crnom izdanju), zatamnjena stakla, izduvni sistem od nerđajućeg čelika i sa dvije centralno postavljene izduvne cijevi, komplet 22-inčnih RS600 točkova u Shadow Chrome izdanju (gume 265/35/22″), kočiona kliješta u boji po želji vlasnika, modifikovano oslanjanje, kožna sjedišta u crnoj Nappa koži sa kontrastnim šavovima, nove patosnice, aluminijumske pedale…

 

autoblog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW