info@autonovosti.com
Ostalo

TOYO PROXES T1 SPORT

504pregleda

Ljetnja guma sa ultra-high performansama proizvedena u Japanu! Kao odgovor na zahtjev za vrhunskom upravljivosću kako na mokrim tako i na suvim podlogama. Proxes T1 Sport obezbjeđuje izvanrednu stabilnost čak i pri velikim brzinama na autoputu.

Ovaj tip pneumatika namijenjen je evropskim putevima i vozilima, i doprinosi upravljivosti kod većine prestižnih sportskih salonskih automobila i kupea. Dezen gazećeg sloja u zavisnosti od širine gazećeg sloja, razvijeni su različiti profili pneumatika. Pneumatici sa širinom od 285 cm i više imaju šire centralno rebro koje omogućava bolje performanse pri skretanju i bolje trenje.

Dvojno-Komponentna tehnologija.

Mješavina od koje je izrađena unutrašnja strana gazećeg sloja poboljšava inicijalni odziv pneumatika. Mješavina korišćena za spoljanju stranu gazećeg sloja dizajnirana je da poboljša performanse pri skretanju, tj. trpi veće sile u krvinama.

smagazin.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW